THE CIVIC LAB FOR YOUNG PEOPLE - CLYP

I februar ble det avholdt et tre dagers samarbeidsmøte i Letterkenyt, Irland, med fokus på å øke entreprenørskapskompetansen til ungdom i samfunnet. Dette møtet var et samarbeid mellom KomPro Norge, universitetet Atlantic Technological University og en rekke samarbeidspartnere fra Nederland, Romania og Hellas.

Møtet inneholdt flere aktiviteter, som studiebesøk, samtaler og workshops, hvor partene diskuterte og la planer for det nye ungdomsprosjektet. Prosjektet har som mål å engasjere ungdom og gi dem muligheten til å utvikle sine entreprenørskapsferdigheter.

Deltakerne fra de ulike landene la frem sine ideer og erfaringer for å finne ut hvordan vi kan skape en felles strategi for prosjektet. Vi diskuterte også hvordan vi kan tilpasse prosjektet til de ulike landenes kulturelle og sosiale forhold.

Gjennom møtet ble det lagt vekt på å skape et inkluderende miljø for ungdom i samfunnet og å utvikle deres selvtillit og ferdigheter som entreprenører. Deltakerne var også enige om å samarbeide videre for å sikre at prosjektet blir en suksess.

Møtet var en viktig milepæl i utviklingen av det nye internasjonale ungdomsprosjektet. Vi i KomPro dro hjem med ny kunnskap og inspirasjon for å arbeide videre med prosjektet og skape en positiv endring i samfunnet.

Next
Next

LINK ACADEMY